Kända mord i sveriges minsta stad

200 journalister dödades

År 1996 så dödades 200 journalister som var på besök i Borsholm.

Pixabay CC0 Public Domain
Pixabay CC0 Public Domain

Det var en regnig, tråkig dag och dom var där på en konferens och skulle diskutera om tidningarnas framtid. Dom hade många möten och det var en jobbig dag och dom var där tills klockan var 01:00 på kvällen. När journalisterna som var på besök gick dem till hotellet så kom det något oväntat. Ett hemskt mord begicks,två män kom och började hota om pengar på 5 av journalisterna. Sedan blev det ett stort bråk och från ingenstans så smällde en bomb. Ännu idag efter 5 år så är brottslingarna fortfarande på flykt.

3 barn mördades på holmvägen 43

Det var en fin dag. Tre Barn gick ut och lekte I det fina vädret och och dom skrattade och lekte och dom hade jätte roligt. Men helt plötsligt så det tre män och en av dom är en av borsholms kända mördare Håkan borsberg. Dom kom och spelade snälla mot barnen och bjöd dom på lite godis. Männen lurade barnen och sa till dom att följa med och köpa lite glass men egentligen så låste dom in barnen i en skåpbil och barnen var rädda och skrek. Männen körde barnen till ett ställe, dom gick ut från skåpbilen och tog med dom till ett rum och kniv högg dom. Efter dom knivhögg barnen så kastade dom barnen i papperskorgen. Det var en kvinna som såg allt det där och tänkte säga det till polisen men hon hade minnesförlust och glömde bort det men som tur så fick polisen veta det på något sätt ändå och just nu så letar dom efter dom misstänkta.
Intervjun

Här berättar Ingrid Johansson och Erik Björnberg om vad dom tycker om mordet som hände nyligen.

Det här mordet var hemskt och jag tycker att man borde gripa mördarna som gjorde detta så fort så möjligt för Jag tycker om barn och det är så synd att vissa barn i världen dör varje dag på det här sättet. Tänk hur barnens föräldrar känner säg nu dom är säkert jätte ledsna och bara vill dö för mördana dödade deras barn och och kasta kropparna i papperskorgen säger Ingrid Johansson och Erik Björnberg.

CC-BY-SA M93

Ibland tänker jag på hur vissa människor i världen kan gör såna saker utan att bli ledsen och varför gör dom det för ingen har ju gjort något mot dom som t.ex dom där tre barnen som blev mördade och kastades i en papperskorg och dom var helt oskyldiga människor och det är det jag tycker är synd att oskyldiga människor dödas för ingenting.