Jimmy Brandmansson i pressen

 

Att vara en borgmästare

Pixabay CC0 Public Domain
Pixabay CC0 Public Domain

-Att vara en bra borgmästare kan vara riktigt svårt ibland, men för våran borgmästare verkar det vara en omöjlighet. Så säger Brimarie Hackelsten som är boende i Sveriges minsta stad, Borsholm.

I staden Borsholm är det mycket klagomål som är relaterade till borgmästaren.
-Han har en dålig attityd och fixar aldrig saker som behöver bli fixade, han låter oss ta hand det. Säger Tor Skagersberg när vi ber honom att beskriva deras borgmästare.

Det visar sig även att deras borgmästare Jimmy Brandmansson har både drog och alkohol problem, och det går rykten om att man ska ha sett honom på klubbar flertal gånger.
-Han har till och med gjort så att vi inte kan göra så att han slutar som borgmästare, och även fast vi kontaktat regeringen flertal gånger, så får vi ingen hjälp. Berättar Tor, och forsätter:
-Vi får ingen respekt från honom och vi i staden måste hålla ihop, annars skulle det vara kaos. Det enda han gör om dagarna är att supa sig full!

Efter en massa klagomål från olika håll i staden lyckas vi tillslut få kontakt med borgmästaren Jimmy Brandmansson, för att höra hans sida av allting, och vi lyckas få till en intervju.

-Jag gör alltid det som är bäst för dem i byn och jag kan garantera er att jag är en bra borgmästare.”

Det är det första Jimmy Brandmansson säger till oss och fortsätter sedan:

-Jag hanterar pengarna på ett rättvist sätt, och en stor del av mina pengar går till att fixa saker i byn.

Eftersom att inget av detta passade ihop med det personerna i byn hade sagt, började vi undra om detta verkligen var sant. Men när vi frågade Jimmy om det personerna i byn sagt, bad han oss att gå.