Fritid

Pixabay CC0 Public Domain
Pixabay CC0 Public Domain

Fritid

Här i Sveriges minsta stad finns mycket intressen!

Mall of Borsholm
Vårt nya köpcenter öppnar upp och med hela fyra nya butiker! Donken, Tunnelbana, Allans boxers och Blåavågen. De flesta av eleverna går dit efter skolan och käkar på Donken. De vuxna äter fin middag på Blåavågen och om man vill ha nya kläder går man till Allans boxers. Tunnelbana säljer mackor och sallader till det låga priset av 47kr per macka. Om du vill ha mer info klicka här.

Fotboll
Fotbollsklubben BFB är större än nånsin och de som inte går till Donken tränar här fem dagar i veckan. Nya tränare, bollar och mål skapar grymma fotbolls spelare som dominerar knatte kuppen. Klicka här om du vill besöka BFB’s sida.

La-cross
La-cross laget BLL är Borsholms tävlande lag som van mot Denver OutLaws med 17-14! BLUL är Borsholms utbildnings lag med 50 medlemmar! De tränar barnen till att bli bra la-cross mästare.
Klicka här om du vill veta mer.

Fiske

Fiske clubben: Många barn går i och fiskar efter skolan med fiske klubben. Klicka här om du vill fiska med de.

Fiske tävlingen: Den årliga fiske tävlingen är rolig för alla. Klicka här för mer info.

Gaming comunity
Gamling är det nya fräscha här i Borsholm. Markt media öppnar några mil bort och där köptes det datorer till ungarna. Just nu hör man från barnen hur de snackar om Minecreft och Marioshart på Nintendo PS. Man köpte ju det här nya så kallade Wiiiii och det är så fascinerade att man kan kontrollera en gubbe genom att röra en kontroll. Wiiiii sports är jättekul tycker även de vuxna här omkring.

Musik
Och för de musik intresserade har vi Borsholms egna super band! ”The Trashcans”. Man kan se de smyga runt på gatorna och lura barn på pengar. Asså ibland kan man se de såva i sina instrument. De ser ut att ha kostat som mest 2 kronor. Just nu spelar de deras nya låt, ”The Trashcans”. Bandets medlemmar är kända runt om i Borsholm. Den berömda sångaren Jans Rågersson, en av tidernas bästa bas-spelare Jörgen Adolfsson, den berömda gitarristen Olof Börjesson, en av de bästa trummisarna Egon Jordbruksman och den berömda pianisten Hassan jordgubbsgubbe. Barnen är rädda för de och de vuxna avskyr de. Men bandet är fortfarande starkt! Klicka här om du vill veta mer om bandet.