Borsholms torg

Borstorg

Välkommen till Borstorg! Här spenderar dem mesta som inte är hemma. Borstorg är ett litet torg som byggdes på 1920. Borstorg är mest uppskattat för sitt 50-tals skick och kultur.

Hitta hit

Borstorg ligger centralt i Borsholm. Vid slutet av ankarevägen. Den stora ingången ligger mittemot Hemköp och det finns flera ingångar till torget mellan husen. Det ligger också bara cirka 5 minuter från bussen 945.

Caféer

På torget är det 4 caféer som är väldigt populära. Det finns kaktus ett litet vegetariskt café som ligger intill biblioteket där säljer det mest mat. Sedan har vi vårar populäraste som påminner om Linköpings 50-tals café. Där har det allt i 50-tal även maten! Sedan ligger det ett snabbcafe inne i Hemköp och ett vi simhallen.

Byggnader

Torget är mittemellan massvis av byggnader. Den största byggnaden är Boris bassäng. Biblioteket och caféet ligger i en byggnad där det också är en lokal för samba och dans. Utanför är en stor skylt där det står Borstorg. Sedan liggerå alla caféer där och en glasskiosk som är öppet på sommaren. Nyligen fanns det en liten klädaffär, som Elisbeth hade tag i men nu lagts ner. Men snarast kommer det komma in en annan butik av något slag.

Öppettider och priser.

Torget har alltid öppet men alla caféer stänger kl 18:00 varje dag och är stängt på fredagar. För öppettider och inträde och årskort med mer så kolla på Boris simbassängs hemsida